Latest News

Thursday, August 6, 2015

Franchise All4Therapy

Ο κλάδος των εναλλακτικών θεραπειών όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία All4Therapy παραμένει ελκυστικός και ταχύτατα εξελίξιμος για υποψηφίους franchisee, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά.   
Οι προοπτικές για το μέλλον είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, αν λάβουμε υπόψη μας ότι σε διεθνές επίπεδο η ανάπτυξη της «εκπαίδευσης και θεραπείας από απόσταση» εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί με υψηλούς ρυθμούς. Ακόμα περισσότερο για την χώρα μας που βρίσκεται πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στον τομέα αυτόν.  
To ALL4THERAPY περιλαμβάνει τα θεραπευτικά κέντρα-εργαστήρια ALTERNATIVE THERAPY CENTER, τη σχολή HOLISTIC HEALTH SCIENCE COLLEGE, το ηλεκτρονικό εναλλακτικό e-shop ALT&SHOP.GR & το ηλεκτρονικό περιοδικό ολιστικής υγείας ALTER-PRESS.GR
Η εταιρεία All4Therapy είναι μία από τις δυναμικότερες παρουσίες στον κλάδο των Εναλλακτικών Θεραπείων που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2011 με συνεχή ανοδική πορεία. 
Η διεύρυνση του δικτύου της All4Therapy μέσω franchise, εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα επιλογής και στελέχωσης των νέων καταστημάτων της, αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη από την All4Therapy της πόλης του.  
Η ένταξη στο δίκτυο franchise της All4Therapy παρέχει τη δυνατότητα στον franchisee να αναπτυχθεί επιχειρηματικά, μέσα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, κάτω από την ομπρέλα μιας μεγάλης επώνυμης εταιρείας., που του επιτρέπει να έχει άμεσα οικονομικά αποτελέσματα και  μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
   
Παροχές προς franchisee:  

 • Ενεργό πελατολόγιο περιοχής
 • Ισχυρό Αναπτυσσόμενο Brand name
 • Εξελιγμένη Τεχνογνωσία (Know – how)
 • Μοναδική Ευκαιρία Οικονομικής Επένδυσης λόγω ταχύτατης ανάπτυξης για το 2016-2017
 • Ενιαία Εταιρική Εικόνα Καταστήματος All4Therapy 
 • Πλήρη υποστήριξη πριν από την έναρξη: επιλογή ενδεδειγμένου σημείου καταστήματος, νομική και λογιστική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη λειτουργία του καταστήματος
 • Ανάπτυξη εξειδικευμένου κέντρου εξυπηρέτησης πελατών, βάση της έρευνας αναγκών καταναλωτή που διεξάγουμε τοπικά
 • Συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας (πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, μηχανογράφηση, εκπαίδευση κλπ)
 • Δυνατότητα Franchise σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Θεραπευτικά Κέντρα-Σχολές All4Therapy:

Το Alternative Therapy Center έχει αναπτύξει 3 τύπους καταστημάτων με  τους συνεργάτες της franchisees:  
 1. Κατάστημα All4TherapyΠαροχή όλων των υπηρεσιών σε καθορισμένη γεωγραφική περιοχή (αποκλειστική συνεργασία).
 2. Spa & Point All4Therapy: Σημεία spa σε χώρους ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ή άλλης κύριας παρεμφερής δραστηριότητας που επιθυμούν να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν το τζίρο της επιχείρησής τους. Point θεωρούνται χώροι/ιατρεία ή γραφεία εναλλακτικών θεραπειών που έχουν εγκριθεί για συνεργασία επωφελούμενοι από το brand name της εταιρείας. χωρίς κόστος επένδυσης.
 3. Υποκατάστημα ΜΚΟ All4Therapy: Παροχή υπηρεσιών που σχετίζεται με την Μη Κυβερνητική Οργανωση. ΔΕΝ απαιτείται έναρξη ΤΕΒΕ. Κατάλληλο για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν στη μετάδοση των εναλλακτικών θεραπειών και να ξεκινήσουν πιο οικονομικά τον χώρο τους με προοπτική εξέλιξης της συνεργάσιας μας για αγορά franchise μελλοντικά.

Κατάστημα ALTERNATIVE THERAPY CENTER:
Ο ορισμός της θέσης του καταστήματος All4Therapy (αποκλειστικής συνεργασίας) δίνεται από την Διεύθυνση Δικτύου, με παράλληλη συμμετοχή του franchisee σε όλη την διαδικασία απόφασης μίσθωσης και διαμόρφωσης του χώρου. 

 • Κεντρικό Κατάστημα
 • Αναγκαία τ.μ. από 40 - 60
 • Ωφέλιμος Χώρος Εξυπηρέτησης (Reception) 20 - 15 τ.μ.
 • Η θέση λειτουργίας του καταστήματος πρέπει να εξασφαλίζει την αναγκαία προβολή του.
Οι παραπάνω προδιαγραφές μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε περιοχής και υπό την καθοδήγηση  της Διεύθυνσης Δικτύου. 

Ύψος Επένδυσης: 
Το ύψος των κεφαλαίων που είναι απαραίτητο για την δημιουργία ενός καταστήματος All4Therapy εξαρτάται κυρίως από την κατάσταση του χώρου και τα τετραγωνικά μέτρα.  
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης:  30.000 € (Έξοδα Διαμόρφωσης Καταστήματος,  Εξοπλισμός, Εκπαίδευση, Αρχικό Κεφάλαιο Κίνησης)
 • Entry fee: 8.000 €
 • Entry for MKO only: 4000€
 • Entry fee for Points only: 2.000 €
Συνολικό Εκτιμώμενο Ύψος  Επένδυσης:  40.000 €
   
Προφίλ Υποψηφίου Franchisee 
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν επιχειρηματικό προφίλ και εμπορικές ικανότητες. Εμπειρία στον Χώρο Εναλλακτικών Θεραπειών ή παρεμφερή, σε Στελεχιακή ή Επιχειρηματική βάση είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Επιπλέον βασικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων δικαιοδόχων είναι να διακατέχονται από αξιοπιστία, φερεγγυότητα, φιλοδοξία και εργατικότητα, αφού η προσωπική εργασία είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη του καταστήματος. Οι υποψήφιοι franchisees θα πρέπει να δείξουν ενδιαφέρον για τον κλάδο των εναλλακτικών θεραπείων, το οποίο θα μετουσιωθεί σε γνώσεις, ύστερα από την παρακολούθηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης που παρέχεται από την εταιρεία.   
 • Εμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Απαραίτητη
 • Σύμβαση franchise: 5ετής με δυνατότητα ανανέωσης

Στοιχεία επικοινωνίας, Εδρα:  
Θηβών 389 & Ιερά Οδός, Αιγάλεω
Δ/νση Καταστημάτων (Υπόψη κ.Αγγελική Κοσκερίδου)
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6948040045, 6943000004
Τ.: 2105911119
Fax: 2311201394
e-mail: all4therapy@gmail.com

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Όσοι ενδιαφέρεστε για το σύστημα franchise All4Therapy, μπορείτε  να επικοινωνήσετε  μαζί μας τηλεφωνικά σε ένα από τα παραπάνω τηλέφωνα ή μπορείτε να ζητήσετε τo «Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος» και να τo στείλετε υπόψη Αγγελική Κοσκερίδου, μέσω fax:2311201394 ή μέσω mailall4therapy@gmail.com.
« PREV
NEXT »

No comments

Post a Comment